Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα 5GHZ πιάνουν οι νέοι επεξεργαστές της Intel

*
Η Intel ανακοίνωσε νέα σειρά επεξεργαστών για high-end laptops που προσφέρουν μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερες επιλογές συνδεσιμότητας από τους προκατόχους τους. Η νέα, ένατη γενιά επεξεραστών θα είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις Core i5, i7 και i9 και είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις όπως gaming και δημιουργία υλικού. Ο δυνατότερος εξ’ αυτών είναι ο Core i9-9980HM, ο οποίος φτάνει ταχύτητες 5GHz, και είναι unlocked, κάτι που σημαίνει πως φτάνει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα μέσω overclocking (έρχεται με 16MB cache). Επιπλέον, οι νέοι επεξεργαστές υποστηρίζουν τα νεότερα Wi-Fi 6 networking cards, τα οποία φτάνουν σε ταχύτητα τα 2, 4 Gbps. Σύμφωνα με την ίδια την Intel, οι νέοι επεξεργαστές προσφέρουν 54% γρηγορότερο 4K video editing και 56% καλύτερο gaming σε σύγκριση με υπολογιστή τριών ετών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*